{w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P8G3NDN4');
top of page

Kuvaus vanhemman vauvan kanssa

Monesti vanhemmat vierastavat jo yli muutaman viikkoisen kanssa kuvaukseen saapumista. On kuitenkin aina mielestäni ihanaa, että uskolletaan kysyä kuvausaikaa ja halutaan kuvauttaa pieni aarre, vaikka vauva olisi vähän jo kasvanutkin.


Vanhemman vauvan kanssa tietysti kuvaus luonnistuu eritahdissa ja erilaisia asetteluja hyödyntäen kuin vastasyntyneen vauvan kanssa. Esimerkiksi paljon syliä hyödyntäen.Tai vauvaa voidaa kuvata esimerkiksi isoa pehmeä tyynypetiä hyödyntäen, josta kovin moni vauva tykkää!


Kuvaus siis useimmiten onnistuu todella hyvin pienellä suunnittelulla. Kuvaus toteutetaan ensisijaisesti vauvakuvauksena mutta myös teidän muun perheen kemioja, fiiliksiä ja toiveita kunnioittaen. Ehdimme perhekuvauksissa yleensä kuvaamaan myös muita sisaruksia tai myös esimerkiksi rakkauskuvia!
10 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page