{w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P8G3NDN4');
top of page

Miten valmistautua muoto- tai boudoirkuvaukseen?

Tässäkin tapauksessa hyvä valmistelu takaa onnistuneen lopputuloksen. Saat varmasti jo valokuvaajaltasi kattavat valmistumisohjeet niin liittyen asuihin kuin sellaisin seikkoihin, mitä et ehkä edes ajatellut.


Valmistautuminen kannattaa aloittaa jo edellisenä päivänä. Itselläni ja niinkuin monilla muilla nesteytys on aivan super tärkeä. Kannattaa edellisenä päivänä välttää myös liiallista suolan käyttöä kuin myös raskasta voimaharjoittelua.


Jos sinua jännittää poseeraukset, se on aivan turhaa, osaavaa kuvaaja tietää kuinka ohjata mallia. Mikäli kuitenkin epäröit, voit harjoitella muutamia poseja peilin edessä ja käyttää apuna myös vaikkapa pinterestiä.


Itseruskettavat ja kasvojen ihohoidot kannattaa ajoittaa monta päivää jo ennen kuvausta.


Jos olet oman elämäsi Dilan, tuplatarkista osoite ja aika. Olen kerran itse ollut Akaassa menossa kuvattavaksi, kun kuvaaja odotti Sastamalassa. Kerran olin myös Lielahden kartanolla, jossa en löytänyt kuvaajaa. Kuvaaja oli Hatanpään kartanolla.


Juttele, juttele ja juttele kuvaajan kanssa. Jos susta ei tunnu okolta kertoa kuvaajallesi omista epävarmuuksista tai toiveistasi, on ehkä syytä vielä kartoittaa juuri sinulle sopiva valokuvaaja. Sinun on super tärkeä tuntea olosi turvalliseksi sekä rentoutuneeksi kuvauksessa. Ja juuri sinulle itsellesi täydellinen kuvaaja on avain tässä asemassa.
16 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page