{w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P8G3NDN4');
top of page
hääkuvaus, valokuvaaja, tampere, finlayson, auringonlasku, hääkuvaaja.jpg
hääkuvaus, valokuvaaja, tampere, finlayson, auringonlasku, hääkuvaaja.png

Hääkuvaus | Pirkanmaa | Koko Suomi

Dokumentaarinen Hääkuvaus

Tiedän, että hääpäiväsi on yksi elämäsi tärkeimmistä hetkistä, ja minun tavoitteeni valokuvaajana on auttaa sinua tekemään siitä unohtumaton

 

Asiakkaani kuvailevat minua usein hauskaksi ja kuplivaksi kuvaajaksi, joka sulautuu hääseurueeseen ja on kuin yksi muiden joukossa. Minun tavoitteeni on tehdä yhteistyöstämme helppoa ja vaivatonta. 


hääkuvaus, valokuvaaja, tampere, finlayson, auringonlasku, hääkuvaaja.png
IMG_5301.jpg
Hääkuvaus.tampere.hääkuvaaja.häät.jpg

Varaus

Tavanomaisesti hääkuvaus varataan noin 1-2 vuotta ennen varsinaista hääpäivää. Voit myös olla yhteydessä vaikka hääpäiväsi olisikin jo pian. 

 

Kerron sinulle mielelläni lisää ja näytän kokonaisia koko päivän gallerioita, mikäli haluat tutustua hääkuvaustyyliini paremmin.

Hääkuvaus, tampere, finlayson, valokuvaaja, paras h.jpg
20220528-0V0A0373-Edit.jpg
Hääkuvaus.jpg

Dokumentaarisiin hääpaketteihin kuuluu veloitukseton tapaaminen kanssani, sillä haluan varmistaa, ettei teillä ole mitään syytä jännittää hääpäivän aikana kuvaustamme. Kuvauksissa teillä on lupa olla sydän auki ja sielu vapaana!

 

Tapaamisen yhteydessä käydään läpi tarkemmat toiveet sekä otamme muutamia koekuvia. 

Hääkuvauksista

Hääkuvaajaa etsiessämme toiveenamme oli löytää ammattilainen, jonka kuvista huokuisi sielukkuutta ja katseenvangitsevia kuvakulmia. Tämä kombinaatio löytyi Dilanin kotisivuilta. Teimme samoin tein varauksen puolentoista vuoden päähän, eikä odotusta olisi voinut enää paremmin palkita.

 

Hääkuvaussessiot Dilanin kanssa olivat täynnä naurua ja ihanan rentoa heittäytymistä. Hänen kykynsä luoda vaivaton ja lämmin kuvausilmapiiri sekä ikuistaa hetket persoonallisina ja aitoina ovat vailla vertaansa. Dilanin ammattitaitoisella opastuksella saimme hajautettua hääpotretit ja ryhmäkuvaukset useampaan osaan, jolloin juhlinta pääsi jatkumaan alusta loppuun katkeamattomana ilman odottelua. 

 

Hääkuvat jättivät meidät sanattomiksi. Niitä katsoessaan pääsee palaamaan tärkeän päivämme tunnelmaan, mutta toisaalta myös tutkimaan juhlaa ihan uusista näkökulmista. Suurensuuri kiitos siitä.

-Netta ja Pyry

20210828-D04A9767.jpg
lapsikuvaus.tampere.hinnasto.jpg
lapsikuvaus.tampere.hinnasto.jpg
Hääkuvaus, tampere, dokumentaarinen hääkuvaus, valokuvaaja tampere.jpg
dilanvisuals_logo_33.png

Tavanomaisesti hääkuvaus varataan noin 1-2 vuotta ennen varsinaista hääpäivää. Voit myös olla yhteydessä vaikka hääpäiväsi oli pian. 

 

Kerron sinulle lisää ja näytän kokonaisia koko päivän gallerioita, mikäli haluat tutustua hääkuvaustyyliini paremmin.

Pääset tutustumaan hääkuvaushinnastoon tästä.

Kerro minulle teistä

Ihanaa, kiitos, tästä meidän yhteinen matka alkaa!

bottom of page