top of page

Häät

Hääkuvaus | Pirkanmaa | Dilan Visuals


Ainutlaatuisena juhlapäivänä haluatte varmasti keskittyä yhteisten muistojen luomiseen. Tavoitteeni onkin tallentaa ikimuistoiset valokuvat ja muistot täydellisesti juuri teidän näköisiksi.

Vuodesta 2018 lähtien olen saanut kunnian toimia monen parin hääkuvaajana.

Tutustu alta rohkeasti hääportfoliooni!

 

Hääkuvaus, hääpotretti, häät, hääkuvaaja tampere, häävalokuvaaja, pirkanmaa, hääpari, Dokumentaarinen hääkuvaus

Hääkuvaus kokemuksia

Dilan on huikean taitava valokuvaaja ja valloittavan ihana ihminen! Hän ikuisti meidän hääpäivän mielettömän kauniisiin ja ihaniin kuviin aina kirkosta ja potreteista illan tanssilattialle saakka Ollaan mieheni kanssa kiitollisia ja onnekkaita että saatiin Dilan meidän hääkuvaajaksi. Emme voisi olla tyytyväisempiä! -E

Dilan on sairaan taitava valokuvaaja ja todella huipputyyppi! Hän ikuisti hääpäivämme ja meillä on nyt läjäpäin mahtavia otoksia; osatapa valita näistä ruuduista parhaat teetettäviksi! Potrettikuvat ovat kerrassaan upeita, vaikka kumpikaan meistä ei viihdy linssin edessä. Dilan on hulvattoman hauska ja osaa ottaa tilanteen nopeasti ja huolettoman rennolla otteella haltuunsa. Dokumentaaristen juhlakuvien parissa pääsee sukeltamaan suoraan takaisin juhlatunnelmaan!

Pidämme itseämme hyvin onnekkaina, kun onnistuimme valitsemaan kameran taakse näin aurinkoisen ja ammattitaitoisen kuvaajan. Juhlavieraat tulivat hänen kanssaan juttuun - kuin ystävä muiden joukossa - ja monet kehuivat kuinka fantastisen kuvaajan olimme löytäneet!

Kiitos Dilan sinulle vielä tätäkin kautta

Kyllä, arvostelun kaikki ylisanat ovat perusteltuja. -J

Dilan on aivan uskomattoman lahjakas valokuvaaja joka taltioi meidän häät ikimuistoisesti! Jo heti ensitapaaminen Dilanin kanssa sujui todella luontevasti! Dilan otti hyvin huomioon toiveemme kuvausten suhteen ja oli aidosti innoissaan kuvien ottamisesta! Dilanin huumorintaju iski meihin heti ja nauroimme lähes koko kuvausten ajan kuvissa pystyimme olemaan täysin rennosti! Saimme todella paljon valokuvia päivästämme ja nyt niitä päätyy tauluiksi seinillemme! Emme tyytyväisempiä voisi olla! Vahva suositus meiltä mikäli mietitte häihinne valokuvaajaa. Kiitos vielä kerran Dilan! -H

bottom of page