HÄÄT
Kaikkiin hääpaketteihin kuuluu veloitukseton tapaaminen valokuvaajan kanssa. Tapaamisen yhteydessä käydään läpi tarkemmat toiveet sekä otamme koekuvia. Koekuvat toimitetaan ilman lisäkuluja hääpaketin lunastaneille. Mikäli toivomasi kokonaisuus ei ole listattuna alla, otathan rohkeasti yhteyttä!

Potretit

430€

Paketti sisältää kuvauksen kiirettömästi sekä vähintään 40 kappaletta digitaalista kuvaa. Potrettikuvauksen saa varata myös jonain toisena ajankohtana kuin hääpäivänä.

2049KkEvpDoy9y5.jpg
Potretit-81.jpg

Potretit ja Vihkiminen

730 €

Tämä paketti sisältää kuvauksen potrettien ja vihkimisen osalta sekä noin 80 kappaletta valmiiksi editoitua digitaalista kuvatiedostoa.

Dokumentaarinen

5h - 1100€

6h- 1200 €

8h - 1400 €

10h - 1600 €

12h - 1800 €

IMG_5326.jpg

Ehdot & Info

Maksutapa on laskutus.  Varatun kuvauksen kuvausmaksu

 erääntyy ennen kuvauksia. Varausmaksu on 200 € ja se vahvistaa varauksen. Varausmaksu vähennetään loppulaskusta.  Yli viiden kilometrin matkoista veloitetaan myös kilometrikorvaukset 0,43 €/km. Loppulaskun ja gallerian toimitan kahden viikon sisään kuvauksesta. Kuvatiedostot ovat korkean resoluution koossa. Lunastetuilla kuvilla on teettämisoikeudet. Kuvia ei saa 

käyttää kaupallisessa tarkoituksessa. Kuvia saa jakaa sosiaalisessa mediassa, tällöin tulee merkata kuvaaja instagrammissa @dilanvisuals tai   facebookissa Dilan Visuals.

Tekijänoikeudet säilyvät valokuvajaalla.