{w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P8G3NDN4');
top of page
hääkuvaus, valokuvaaja, tampere, finlayson, auringonlasku, hääkuvaaja.jpg

Hääkuvaushinnasto | Dokumentaarinen hääkuvuas | Suomi | Tampere

Hääkuvaus

Tiedän, että hääpäiväsi on yksi elämäsi tärkeimmistä hetkistä, ja minun tavoitteeni valokuvaajana on auttaa sinua tekemään siitä unohtumaton. 

 

Asiakkaani kuvailevat minua usein hauskaksi ja kuplivaksi kuvaajaksi, joka sulautuu hääseurueeseen ja on kuin yksi muiden joukossa. Minun tavoitteeni on tehdä yhteistyöstämme helppoa ja vaivatonta. 

 

Dokumentaarisiin hääpaketteihin kuuluu veloitukseton tapaaminen kanssani, sillä haluan varmistaa ettei teillä ole mitään syytä jännittää hääpäivän aikana kuvaustamme. Kuvauksissa teillä on lupa olla sydän auki ja sielu vapaana!

 

Tapaamisen yhteydessä käydään läpi tarkemmat toiveet sekä otamme muutamia koekuvia. Koekuvat toimitetaan ilman lisäkuluja teille.

 

Tavanomaisesti hääkuvaus varataan noin 1-2 vuotta ennen varsinaista hääpäivää. Voit myös olla yhteydessä vaikka hääpäiväsi olisikin jo pian. 

 

Kerron sinulle mielelläni lisää ja näytän kokonaisia koko päivän gallerioita, mikäli haluat tutustua hääkuvaustyyliini paremmin.

Lämmin kiitokseni tuleville hääpareille. Tällä hetkellä vuodelle 2024 kalenterini on täysin varattu.

AG4A6291.jpg

Potretit

600 €

Tämä paketti sisältää kuvaus sisältää teidän hääpotretit. 

Varattavissa myös muina ajankohtina kuin hääpäivänänne.

KIRK0415-Enhanced-NR.jpg

Potretit ja Vihkiminen

900 €

Tämä paketti sisältää kuvauksen potrettien ja vihkimisen osalta sekä noin 200 kappaletta valmiiksi editoitua digitaalista kuvatiedostoa.

untitled--9.jpg

Dokumentaarinen hääkuvaus

alkaen. 6h- 1700 € - 12h - 2600 €

Dokumentaarisen hääkuvauksen lopputarjoukseen vaikuttaa aina hääpaikkaa ja päivänne pituus.

Linkistä pääset ihastelamaan lisää hääkuviani. Kokonaisia gallerioita pääset selailemaan täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Kerro minulle teistä

Ihanaa, kiitos, tästä meidän yhteinen matka alkaa!

bottom of page