{w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P8G3NDN4');
top of page
GU5A7147.jpg

Minikuvaus | Tampere |

Minikuvaus

Valokuvaus minikuvauksen muodossa on pieni kynnys tutustua tarjoamiini palveluihin.

 

Mikäli kuvaustarpeenne on pieni, olet ihan oikealla sivulla.Voit hyödyntää kuvauksen pienen synttärikuviin, kuviin teistä parina, raskauskuviin tai ihan muuten vaan kuvia tästä ajanjaksosta teistä. 

Vaikka kuvausaika onkin hieman lyhyempi kuin tavanomaisesti, noin 20 minuuttia, ei ole ketään sattunut vielä kohdalleni, joista ei olisi saanut super ihania kuvia!

Kuvausmaksu on 300 € sisältäen kaikki onnistuneet kuvat.

tai 

150 € sisältäen kolme kuvatiedostoa. 

Tässä paketissa on mahdollisuus myös lunastaa kaikki kuvat jälkikäteen hintaan 200 €,

Kuvausmaksun hinta voi vaidella, riippuen kuvauspäivän teemasta. Kuvausmaksu on ilmoitettu palvelun yhteydessä ja se kattaa aina myös kaksi kuvatiedostoa.

 

Esittelen kuvauksesta kaikki ottamani valokuvat koevedosgalleriassa, sinä voit napata juuri parhaat teille tai kaikki ihanat kuvat.

 

Huomaathan, että kuvausajan ollessa lyhyt, vaikka kuinka olisi ihanaa kuvata pientä vauvaa, en voi varata kyseistä kuvausta kovin pienille  vauvoille.

 

Toivon, että pääset nauttimaan tästä palvelusta kanssani!

Huom. Mikäli kuvauspäivää on tulossa, se on listattuna alla. 

KUVAUSPÄIVÄT 2024

varaa
bottom of page