KUVAUKSET
Minusta on mahtavaa, että harkitset valokuvausta kanssani!

Kuvaussessioni eivät ole sidottuja aikaan vaan pyrin kuvaamaan toiveiteidenne 
mukaan gallerianne kuvia, näin olleen kuvistanne ei välity lainkaan kiire ja jäykkyys, vaan meillä on varmasti tarpeeksi aikaa rentoisiin ja tunnelmallisiin kuviin. 

Kun olemme varanneet teillle kuvauksen, toimitan mieleiset miljöölistani teille, josta voitte valita juuri teidän miljöön
 tai vaihtoehtoisesti voimme kuvata luonnonvalostudiollani Hatanpään Teollisuustalolla. 

Kuvauksistani valmistan gallerian tarina edellä, dokumentaarisella otteella.  Näin olleen kaikkiin kuvauksiini varataan ensisijaisesti "I Want It All" -paketti. Huomaathan, että kyseinen paketti on valittavaa ennen kuvausta. Suosittelenkin edellä mainittua todella lämmöllä, sillä useampi asiakkaistani on eivät halua todella valita vain muutamia suosikkeja kauniista laajasta koevedosgalleriasta, vaan toivovat kaikki kuvat.

Pienimmeissä paketeissa paketin ylimenevät kuvatoiveet veloitetaan lisäkuvahinnaston mukaisesti, joka ilmoitetaan aina myös erikseen sähköpostilla. Kuvauspakettia ei voi siis vaihtaa enää kuvauksen jälkeen. 

 I Want It all

450 €

Kaikki kuvaukseni ovat käytettävissä tähän pakettiin.

Paketti sisältää kaikki onnistuneet kuvat kuvauksesta, vähintään 50 kappaletta.

Erinomainen valinta sinulle, joka haluaa kattavan tarinallisen gallerian, tinkimättä esimerkiksi kuvista, jotka tekevät galleriastanne kokonaisen.

Lisäkulut:

NewBorn-kuvaus (+50 €)

 

20210829-0V0A1976_edited.jpg

 A Kind of magic

Sovellettavissa kaikkiin tarjoamiini palveluihin. 

NewBorn-kuvaus (+50€)

Kuvaus sisältää  10 valokuvaa kauniiksi editoituna. 

Lisäkuvat

5kpl - 100 €

Kaikki - 200 €

300 €

One Vision

250 €

Sovellettavissa kaikkiin tarjoamiini palveluihin. 

NewBorn-kuvaus (+50€)

Kuvaus sisältää 5 kauniiksi editoitua valokuvaa.

Lisäkuvat

10kpl - 150 €

Kaikki - 250 €

Muut kuvaukset ja paketit

Sukukuvaus - 750 €

Sukukuvauksia voidaan toteuttaa isommilla kokoonpanoilla. Esimerkiksi ydinperhe ja ydinperheen lapset perheineen, lapsenlapset, serkukset jne. Kuvaukseen kannattaa varata kaksi-kolmisen tuntia aikaa ja kuvauksesta saa vähintään 200 kappalen kuvagallerian. Mikäli harkitset tämän tyyppistä kuvausta, kysy rohkeasti esimerkkigallerioitani nähtäville.

 

Odotus- & NewBorn-kuvaus - 450 €

Mikäli toivot minut tallentamaan sekä vauvasta, että odotusajastasi kuvia, suosittelen tätä pakettia sinulle lämpimästi. Paketti kattaa odotusajankuvauksen ja siitä viisi kappaletta kuvia, sekä myöhemmin vauvan kuvauksen ja vauvasta 10 kappaletta kuvia.

 

Matkakulut

Kuvaussijainteina toimii ehdottamani miljööt, miljööt Tampereen alueella tai studioni Hatanpään Teollisuustalolla. Mikäli toivotte minut kotiinne kuvaamaan, lisähinta kuvaukselle 50 € + 1€/km.

 

20220314-0V0A8698-Edit.jpg