{w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P8G3NDN4');
top of page
hääkuvaus, valokuvaaja, tampere, finlayson, auringonlasku, hääkuvaaja.png

Vauvakuvaus | NewBorn | Tampere

Vauvakuvaus

Itse olen saanut etuoikeuden kokea, miten nämä kuvat ovat todella merkityksellisiä. En liioittele, kun sanon, että niiden arvo vain kasvaa päivä päivältä. Jokainen ilme, ele ja piirre tallentuvat valokuviin, auttaen sinua säilyttämään ainutlaatuiset muistot vauvakuplastanne.

hääkuvaus, valokuvaaja, tampere, finlayson, auringonlasku, hääkuvaaja.png
sisaruskuva, vauvakuvaus, newbornkuvaus, isosisko, perhekuvaus.jpg
GU5A0533.jpg

Varaus

Tyyppillisesti varaus jätetään jo odotusaikana, sillä ensimmäiset viikot huojahtavat ohi hetkessä. Lue lisää ohjeita tästä.

Voit ajatella vauvakuvausta kanssani enemmän perhekuvauksena, jossa uusin tulokas saa ansaitsemansa huomion. Koska kaikki se, mitä perheenä tunnette, ansaitsee tulla nähdyksi. 

newbornkuvauss.dilanvisuals.-5596-Edit.jpg
20220610-AG4A0124-Edit.jpg
IMG_8077.jpg

Haluan tarjota sinulle helppoa ja stressitöntä palvelua, johon voit saapua rennosti vauvasi kanssa. Voit luottaa siihen, että olen täällä sinua varten ja teen kaikkeni auttaakseni sinua, jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää kuvauksesta

GU5A6832.jpg
Vauvakuvaus tampere, vauvakuvaaja.jpg
GU5A0122_edited_edited.jpg

Vauvakuvauksistani

"Dilan kuvasi sekä meidän odotusajan kuvat, että vastasyntyneen vauvan kuvat ja ehdottomasti suositellaan häntä muillekin! Tunnelma kuvauksissa oli rento ja iloinen, Dilan käsitteli myös vauvaa ihanan lempein mutta varmoin ottein

 

Lopputuloksena aivan ihanat kuvat!"

-Julia

20220617-0V0A2533.jpg
ISIJAPOIKA.jpg
dilanvisuals_logo_30.png

Vauvakuvaus

Newborn-kuvaukset tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden tallentaa vauvasi ensimmäiset päivät ja viikot. Tässä vaiheessa he ovat niin pikkuruisia, suloisia ja hauraita, että näiden hetkien taltioiminen on päätös, josta et tule ikinä katumaan.

 

Tyylini vauvakuvauksessa on rento ja luonteva. Käytän vanhempien käsiä ja syliä luodakseni aitoja hetkiä. Haluan ikuistaa vauvasi ainutlaatuisuuden ja luonnollisuuden valokuviin. Käytän myös kapaloita ja koreja luodakseni kauniita kontrasteja kuvagalleriaasi.

 

Itse olen kokenut, miten nämä kuvat ovat todella merkityksellisiä. En liioittele, kun sanon, että niiden arvo vain kasvaa päivä päivältä. Jokainen ilme, ele ja piirre tallentuvat valokuviin, auttaen sinua säilyttämään ainutlaatuiset muistot vauvakuplastanne.

Tavanomaisesti kuvaan vauvoja 1-3 viikon ikäisinä, jotta saamme ikuistettua nämä ensimmäiset hetket mahdollisimman tuoreina. Suosittelen siis varaamaan kuvausajan jo raskausaikana. Vaikka vauvasi olisi jo hieman vanhempi, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä. On aina tärkeämpää saada kuvia hieman vanhemmasta vastasyntyneestä kuin jättää nämä muistot tallentamatta kokonaan.

 

Kuvaus toteutetaan aina vauvan ja koko perheen tahdissa. Ei tarvitse huolehtia siitä, että aika ei riittäisi syöttöihin tai vaippojen vaihtoon – ne kuuluvat vauva-arkeen, ja olen huomioinut ne kuvaussessioissani pieniä yksityiskohtia myöten.

 

Ymmärrän, että saatat tuntea pientä huolta siitä, tuleeko vauva itkemään koko kuvaustilanteen ajan tai oletko itse valmis kuvaukseen. Voin vakuuttaa sinulle, että lähes jokainen tuore äiti on käynyt nämä ajatukset läpi. Valokuvaajana teen kaikkeni sen eteen, että saatte perheenä kukoistaa kuvissa, eikä epävarmuuden tunteet tule sen tielle. Vielä ei ole kertaakaan urallani tullut sellaista vauvaa tai perhettä vastaan, josta en olisi onnistunut nappaamaan superihania kuvia. 

 

Haluan tarjota sinulle helppoa ja stressitöntä palvelua, johon voit saapua rennosti vauvasi kanssa. Voit luottaa siihen, että olen täällä sinua varten ja teen kaikkeni auttaakseni sinua, jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää kuvauksesta!

bottom of page