top of page
_DSC3764.jpg
Valokuvausmentorointi | Tampere

Mentorointi

Ymmärrän täysin, miten tärkeää on saada kannustusta ja tukea matkalla kohti omia uratavoitteita. Haluan olla juuri se henkilö, joka potkaisee sinua oikeaan suuntaan ja auttaa sinua luottamaan omaan työhösi.

17884875109625164.jpg

Hei, olen Dilan Rauhala - intohimoinen valokuvaaja, yrittäjä, äiti, koiramamma ja vaimo, jonka sydän on jatkuvasti avoinna elämän pienille ja suurille hetkille. 

Olen saanut toteuttaa unelmani jo neljättä vuotta valokuvaajana erityisesti rakastuneiden ja perheiden parissa.

Minun bravuuri on saada ihmiset heittäytymään kuviinsa ja huomioida yksityiskohtia myöden kuvauksen kulkua sekä ohjata kuvausta kokonaisvaltaisesti.

Olen toisinaan joutunut jopa keksimään sen kuuluisan pyörän uudelleen, tämä palveluni on siksi, jottet sinä joutuisi myös yksin halkomaan hiuksia.

IMG_7072.jpg

Koulutusjakson aikana käymme intensiivisesti läpi ulosantiasi, brändiäsi, sosiaalisen median strategioita, kuviasi, gallerioitasi ja juuri sun tapaasi työskennellä valokuvaajana.

 

Pyrimme löytämään sinulle oman ainutlaatuisen tyylisi ja autan sinua kehittämään sitä entisestään. Me kaikki tarvitsemme joskus sellaisen ihmisen, joka osaa peilata ja katsoa asioita hieman toisesta perspektiivistä.

 

Uskon siihen, että olet tekemässä upeaa työtä, ja haluan olla tukenasi matkallasi. Olen täällä tarjoamassa sinulle kannustusta, ohjausta ja arvokasta palautetta. Yhdessä voimme nostaa työsi uudelle tasolle.

WhatsApp Image 2023-09-27 at 22.35.31.jpg
Valokuvaaja.dilan.jpg

Mitä pukea?

 

Olen kouluttajana erittäin kannustava, innostava ja oikeissa paikoissa uusia ajatuksia herättelevä.. Haluan olla sinulle sellainen mentori, jonka kanssa työskentely tuntuu kuin olisit hyvän ystävän seurassa. Pyrin luomaan lämpimän ja avoimen ilmapiirin, jossa voit tuntea olosi mukavaksi ja vapautuneeksi.

 

Haluan rohkaista sinua kokeilemaan uusia asioita ja ajattelemaan luovasti. Olen täällä tukemassa ja kannustamassa sinua matkallasi kohti tavoitteitasi. Haluan herättää sinussa innostusta ja auttaa sinua löytämään oman äänesi valokuvaajana.

Olen jakanut kahdeksan tunnin mentoroinnin sinulle muutamaan eri päivään, jotta voit sisäistää kaiken, jota käymme sinun kanssasi läpi.

Mikäli kaipaat tätä pienempää pakettia, kerro minulle missä erityisesti tarvitsisit apuani!

 

Älä epäröi ottaa askelta eteenpäin ja ja pyytää mentorointivalmennusta oman työsi kehittämiseksi. Minä olen täällä auttamassa juuri sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kehittymään valokuvaajana seuraavalle tasolle.

WhatsApp Image 2023-08-15 at 15.09.55_d22cb967.jpg

Minä asiakkaani silmiin ja sanoin

Valokuvaaja.dilan.jpg
Valokuvaaja.dilan.jpg
Valokuvaaja.dilan.jpg

Aito

Avoin

Välitön

Kannustava & tsemppava

Rento

Lapsentahtinen & lapsiystävällinen

Empaattinen

Huomioiva

Hauska

Turvallinen

Tarunhohtoinen

Luonteva

Rempseä

Heittäytyvä

Iloinen

Ammattitaitoinen

Luotettava

dilanvisuals_logo_36.png
Valokuvaaja.dilan.jpg

Yksilömentoroinnin hinta on  alk. 1500 € + alv. 

Kerro minulle hieman sinusta ja siitä, missä asioissa kaipaisit apuani. Lähetän sinulle paalupostina yksilöidyn paketin tarjouksineen.

Kerro minulle sinusta

Kiitos viestistäsi!

bottom of page