{w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-P8G3NDN4');
top of page

Lila Bella tuli kotiin!

Pidin ensimmäisen hauvoille suunnattun kuvauspäivän Hiedanrannalla kesällä. Sinne tuli niin monen ihanan ihanaa staffia. Muistan ajanneeni vaan kotiin siinä iltana ajatelleen, että minäkin tahdon. Niinpä pienen keskustelun jälkeen jätimme hauvavarauksen mieheni kanssa.


Kun olet maailman söpöin

Kun olet maailman söpöin ja itseään mamiksi kutsuvaa persoona tykkää kuvata. Mikko (mieheni) vihjas, että siitä meidän vauvastakin voisi ottaa tuollaisia kuvia, nähtyään NewBorn-kuviani.

Lilalla levitettiin valkoinen viltti ja pehmusteita ruokapöydälle, alkuun hän oli kovin ihmeissään mutta asetin kädet hänen selälleen. Suhisteltuani hetken, neiti jo nukahtikin.


Tassu. Rakkaus. Ihanuus.


Korissa otetut kuvat olivat kieltämättä hieman hankalia. Lila makasi selällään polvillani ja keinuttelin häntä edes takaisin. Suhistelleen ja pitäen turvallisesti kiinni. Kyllä. Hän nukahti jälleen välittömästi. Ihan täysin samat kikat kuin NewBorn vauvojen kanssa toimii myös meidän neidille.


Hän oli juuri myös syönyt, tehnyt tarpeensa. Väsytettiin häntä myös leikkien ja juoksennelleen. Suosittelen melkeinpä aina lemmikeille kuvaukseen väsytystä niin eivät jaksa innostua kuvaajan touhuista enää kuvauksessa.

Lila <3


-Dilan


6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page